Energetikai tanúsítvány
Nyíregyháza
Kapcsolat Besorolás Szabályozás Árak Főoldal

Jogi nyilatkozat

A honlap használatának feltételei

A www.tanusitvany-nyiregyhaza.hu honlap megtekintésével elfogadja az alábbiakban leírt felhasználási feltételeket. Amennyiben a feltételek bármely részével nem ért egyet, kérjük, ne használja honlapunkat!

Tartalom, felelősség

A honlap üzemeltetői mindent megtesznek, hogy a feltüntetett tartalom pontos és naprakész legyen, de nem vállalnak felelősséget azért a kárért, ami a felhasználásukból keletkezhet. Megvalósíthatatlan, hogy egy jogszabály értelmezés pontosan tükrözze az eredeti jogszabályt, így kérjük, hogy weboldalunk helyett ügyvédjüktől, vagy hivatalos forrásokból tájékozódjanak. Az üzemeltetők nem vállalnak felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, következményes, vagy járulékos kárért, hátrányért, amely a honlap használatával és ahhoz való hozzáféréssel következik be.

Árképzés, üzleti ajánlat

Mindent megteszünk azért, hogy a feltüntetett árakhoz és üzleti feltételekhez tartsuk magunkat, de ezek nem minősülnek ajánlattételnek, és fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ezektől eltérjünk - természetesen előzetes egyeztetés mellett. A tanúsítást túltelített kapacitásunk esetén partner mérnök végzi.

Szerzői jog, frissítések

A www.tanusitvany-nyiregyhaza.hu oldalon található szöveges és grafikus elemek bármilyen jellegű felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap tartalmát bármikor előzetes bejelentés nélkül frissíthetjük, beleértve jelen Jogi nyilatkozatot. A honlap megtekintése automatikusan magával vonja azt a feltételezést, hogy Ön a teljes új állapotot megtekintette, és a változtatások után is elfogadja az éppen aktuális Jogi nyilatkozatot. Amennyiben valamely tartalmi változás elfogadhatatlan az Ön számára, az egyetlen orvoslati lehetőség, hogy felfüggeszti a weboldal használatát.

Ha a fentiek bármely részével kapcsolatban aggálya, vagy kérdése merült fel, várjuk levelét elérhetőségeinken!

© 2013-2019 www.tanusitvany-nyiregyhaza.hu Minden jog fenntartva.